Държавите от ЕС са се споразумели да замразят активите на

...
Държавите от ЕС са се споразумели да замразят активите на
Коментари Харесай

ЕС налага санкции на Путин и Лавров

Държавите от Европейски Съюз са се споразумели да замразят активите на съветския президент Владимир Путин и на външния министър Сергей Лавров, твърди формален източник. Това е контрактувано при осъществяването на решенията от специфичната среща на върха на Европейски Съюз в четвъртък вечерта, сподели той.

Освен това чиновник на Европейски Съюз съобщи пред организация Ройтерс, че се работи по други детайли от третия кръг наказания против Русия поради нахлуването ѝ в Украйна. "Действаме допустимо най-бързо ", сподели служителят. Той добави, че Европейски Съюз би могъл да се насочи и към "много други " олигарси.

Малко преди този момент украинският президент Владимир Зеленски се оплака от несъответстващия европейски отговор на съветските набези в Украйна. "Европа е задоволително мощна, с цел да спре тази експанзия ", съобщи той. "Те към момента могат да спрат тази експанзия. Те би трябвало да работят бързо. " Трябва да се обсъдят всички наказания - от възбрана за влизане на руснаци в страни от Европейски Съюз до изключване на Русия от интернационалната платежна система и петролно ембарго, заяви немската NTV.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР