Държавен съдебен изпълнител обяви на търг огромен етаж от къща

...
Държавен съдебен изпълнител обяви на търг огромен етаж от къща
Коментари Харесай

Продават на търг огромен етаж от къща в един от най-желаните квартали във Враца

Държавен правосъден реализатор разгласи на търг голям етаж от къща в един от най-желаните за живеене квартали на Враца – „ Подбалканска “, научи BulNews.bg. Шансът да се продава жилище там е най-малък, тъй като се намира единствено на 5 минути от идеалния център на Враца, а в това време е надалеч от градския звук.
Имотът, който се продава, се намира на ул. „ Трапезица “ 18. Търгът е разгласен поради обвързване на притежателя към банкова институция.
На тезгяха са поставени гараж и целия трети етаж от къщата, които се продават по настрана. Третият етаж е с повърхност от 110 квадратни метра и се състои от дневна, две спални, трапезария, кухня с бокс и сервизни пространства. Към него има и две изби с повърхност от 19 и от 9 квадратни метра. Гаражът, който е настрана част от първия етаж, е с повърхност от 20 квадратни метра.
Върху парцелите има учредена ипотека и наложена забрана. Продават се по настрана. Началната цена, от която започнва наддаването за етажа е 33 840 лв., а за гаража - 4 320 лв..
Търгът ще се организира на 23 февруари от 10 часа в кабинет 112 на първия етаж в правосъдната палата във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР