Държавен фонд „Земеделие“ обяви конкурс за директор на областната дирекция

...
Държавен фонд „Земеделие“ обяви конкурс за директор на областната дирекция
Коментари Харесай

Търсят директор на земеделието в Монтана, вижте какви са изискванията

Държавен фонд „ Земеделие “ разгласи конкурс за шеф на регионалната дирекция в Монтана, научи организация BulNews.
Спечелилият състезанието ще би трябвало да извършва действия, свързани с административно-стопанското обслужване на регионалните дирекции на Държавен фонд „ Земеделие “. Той ще би трябвало да провежда, координира и управлява цялостната активност по даване на информация за политиката на Държавен фонд „ Земеделие “, изискванията, критериите, условията и документите, нужни за финансово подкрепяне на земеделските производители в района. В дилемите му са да управлява спазването на разпоредбите за вътрешния трудов ред в регионалната дирекция в Монтана и да изготвя оферти по отношение на оптимизацията и кадровото застраховане на работния развой в дирекцията.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е „ магистър “ с V старши сан и най-малко 7 години професионален опит. Необходимите спомагателни умения и квалификации са висшето му обучение да е в областите: стопанско ръководство, обществена администрация, агрономство, финансово кредитиране и застрахователно дело.
Минималният размер на главната заплата е 630 лв., като главното трудово заплащане се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, а срокът за подаване на документите е до 8 юни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР