Държавата се показа като абсолютно несъстоятелна със скандала с машините.

...
Държавата се показа като абсолютно несъстоятелна със скандала с машините.
Коментари Харесай

Антон Кутев: Връзката на Ваня Григорова с Путин е пиарска глупост

Държавата се появи като безусловно несъстоятелна със абсурда с машините. Това мнение изрази  бившият представител на служебното държавно управление Антон Кутев в ефира на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 807
За него видът гласоподаване - машина или хартия - не би трябвало да бъде политически въпрос. По думите му това е механически проблем и страната би трябвало в придвижване на го взема решение.

„ Ставаше дума за безусловно целенасочена офанзива от някои хора, само че не разбрах за какво го вършат. Според мен някакво его се гонеше ”, разясни той.

„ Борисов е прекомерно подвластен, с цел да скапва сглобката. Той персонално няма интерес да се намира в тази обстановка, само че няма мощ да я скапе ”, съобщи Кутев.

Той продължи: „ Логично е да става по-трудно това ръководство. Най-големият проблем обаче е, че сили със съмнителна известност се комбинираха със сили без никакъв политически опит. Сглобката ги държи дружно, страхът и ползите. ”

„ Аз подозирах, че ще има ново държавно управление след тези избори, само че това, което пречи, е загубата на на София. Ако Борисов беше мощен, щеше да събори държавното управление, само че няма сега да посмее ”, сподели още той.

Той предвижда, че ще се появят нови политически играчи през 2024 година: „ Партиите, изключително по-старите не дават отговор на политическия ландшафт, не съставляват ползите на хората. Тези партии са дефинитивно обезсмислени, ще зародят нови планове. Тези кметски избори ще подадат новите политически водачи. ”

„ Не мисля, че сегашната левица има общо с Русия. несъмнено е нов водач, само че не е единствено тя. Тя не е съперник на в лявото. За да направи той план, би трябвало да излезе от президентството. Той няма да го направи толкоз рано, тъй като има отговорност. Това съгласно мен не му е в характера ”, сподели още той.

Според него Григорова има доста действителен късмет да завоюва в София.: „ ще гласоподават като всички останали. Партиите няма да имат значение на втория тур. Говоренето на Борисов в последните дни беше форма на заяждане с ръководещите. "

„ Съмнявам се в пристрастността на Путин към Ваня, едва ли му е в дневния ред. Не съм видял такава и от страна на Ваня към Путин. Този прочит е непочтен и е умозрителен. Обвързването на Григорова се крепи на това, че в обединението са влезнали русофили, а за какво са влезнали е различен въпрос. Връзката на Ваня с Путин е пиарска нелепост ”, безапелационен бе той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР