Държавата гние, бусове с бежанци се настаняват в Харманли, цените

...
Държавата гние, бусове с бежанци се настаняват в Харманли, цените
Коментари Харесай

СРАМ! Бежанци се настаняват в Харманли, докато партиотарите берат билки в Троянския балкан!

Държавата гние, бусове с бежанци се настаняват в Харманли, цените на тока и топлинната сила се подвигат, народът недоволства, стачкува, а нашите патриотари берат билки в Троян и жулят люта ракия! Пей сърце! Обединени билкари, какво да ги правиш! Време за нелепости нямат сега. Търсят жълт равнец, а няма! Да ти имам проблемите, народе!

Нашият министър председател, както постоянно приказва едно, а прави друго. Пред хората той сподели, че не желае да приема бежанци и незабавно би трябвало да се затворят границите, само че не загатна, че има желание да вкарва такива от Германия по повеля на Меркел, скрито от народа по късни доби.

За чуждопоклонната предателска политика на ГЕРБ всички знаем. Дисциплинирани и работещи, срещу ползите на народа. Въпросът тук е какво вършим с патриотарите? Тези, които с пяна на уста кълняха Борисов, поради мигрантската му политика и поради което получиха доверието на народа, в този момент комфортно си затварят очите, налапали тлъстия кокал. Може би с билките, които съумеят да съберат, биха излекували и помогнали на някой мигрант, а кървящите и зеещи рани в душата на българина какво да ги вършим?

Вече е ясно, народе, на патриотарите- предатели не можем да разчитаме! Стягайте се и сами превързвайте раните си.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР