„Държавата е в почивка и опитва да подпише договор с

...
„Държавата е в почивка и опитва да подпише договор с
Коментари Харесай

Мирослав Ненков: Пуснат ли интерконектора с Гърция, Радев ще плаче със сълзи на звездички

„ Държавата е в отмора и пробва да подпише контракт с „ Газпром “, тъй като по този начин е разпоредил другарят Радев “. Това съобщи служебният зам.-министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков пред „ Дарик “.

Той разяснява завръщането си в здравното министерство: „ Министрите в последна сметка в служебното държавно управление имат право да работят със свои си екипи, без значение дали за 2, или за 4 месеца, тъй като може да се гледа с по-дълга вероятност “.

Водещият Иво Райчев се пошегува, че към този момент всеки пети в България ще се окаже, че е бил зам.-министър, постът ще се обезсмисли и няма да има тежест. „ Иво, то към този момент няма. Слушах министъра на енергетиката, който споделя, че нямало да е тъкмо той, който ще остави на студено хората. Много мощно обръщение и понижих скоростта, до момента в който го слушах по радиото, и се развълнувах. Същият този човек сподели, че връзката с Гърция не е подготвена, а строителната компания твърди противоположното и че е заредена с газ. Въпросът е „ кой лъже “? Ако е строителната компания, ще е доста срамно, само че в случай че се окаже министърът, ще е още по-срамно. Много по-лесно е да излъжеш и да кажеш нещо, с което очакваш да зарадваш хората, в сравнение с да кажеш истината. Един евреин изпратил детето си при другар, с цел да го реши бива ли го за търговец, тъй като да оценяваш сина си, е мъчно. След месец му го връща. Приятелят му споделил: „ Това е гений! Ще бъде страховит търговец – връща ресто и плаче. Така и с конектора с Гърция – отвaрят го, и другарят Радев плаче. Сълзите може да са на звездички, не знам… “, пошегува се Ненков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР