Държавата е в колапс, категоричен бе лидерът на ДПС Мустафа

...
Държавата е в колапс, категоричен бе лидерът на ДПС Мустафа
Коментари Харесай

Карадайъ: Провалът на правителството е факт, държавата е в колапс

Държавата е в колапс, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на днешните диспути по вота на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “. От придвижването обявиха поддръжка към Българска социалистическа партия в желанието им да съборят държавното управление, поради политиката му в региона на екологията и зародилата водна рецесия в Перник и района.
„ Провалът на държавното управление на ГЕРБ в региона на околната среда и водите, а и освен там, а в цялостната политика, е реалност. Това е закономерният резултат от 10-годишно неспособно ръководство. Днес ГЕРБ гневно пази тезата, че в региона на околната среда и водите са постигнали огромни триумфи и единствено опозицията не може да ги види и оцени “, счита Карадайъ.

Според него страната ни има „ тежки проблеми “ в доста браншове, които занапред ще се задълбочават. „ Както и да го погледнете, госпожи и господа от ГЕРБ, нещата се утежняват, а не се усъвършенстват “, обърна се той към ръководещите.

„ Налице са доказателства за тежка непросветеност, несистемно мислене и политическо късогледство “, продължи с рецензиите водачът на Движение за права и свободи. Според Карадайъ неспособността на ръководещите да се поучават от грешките си е удостоверение за незнание, а колкото и пъти да се повтаря една неточност, тя не води до качествена смяна в управническия модел.

От Движение за права и свободи са безапелационни, че не поддържат вота на съмнение просто тъй като са съпротива, а тъй като са „ уверени във вредата, която нанася днешното ръководещо болшинство на демокрацията и държавността “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР