Държавата е по-силна, знаем, че ще намерим извършителите. Това заяви

...
Държавата е по-силна, знаем, че ще намерим извършителите. Това заяви
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Държавата е по-силна, ще намерим похитителите на Адриан Златков

Държавата е по-силна, знаем, че ще намерим причинителите. Това съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев след чуване във вътрешната парламентарна комисия по случая с похищението на Адриан Златков

Ние знаем, че такова едно похищение пречи освен на бизнес, то пречи на всеки един от нас, то всява боязън. Надявам се оптимално бързо да се разкрие закононарушението, съобщи той преди този момент пред депутатите от комисията.

25-годишният Златков беше освободен от похитителите си 12 дни откакто беше похитен. Той е в положително здравословно положение.
Председателят на парламентарната комисия Цветан Цветанов подсети два пъти, че е било взето решение да не се разискват елементи към следствието. " Най-важното е да не позволим информацията да бъде обществено притежание до тези, направили отвличането ", сподели той.

Министърът Радев не пожела да разяснява детайлности дали полицията е работила дружно със фамилията и отвлечения, който бе освободен след заплащане на откуп от 600 хиляди лв.. Бащата на младежа показа, че договарянията с похитителите са се водели от фамилията единствено през есемеси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР