Държавата да поеме контрола върху границата. Ще поемем контрола върху

...
Държавата да поеме контрола върху границата. Ще поемем контрола върху
Коментари Харесай

Демерджиев от „Капитан Андреево“: МВР започва разследване, виновните ще бъдат наказани

Държавата да поеме контрола върху границата. Ще поемем контрола върху т.нар „ златен мочур “ и милионите, които се изливат от него в джобовете на хора с прякори. Тези пари към този момент ще остават в българската страна и при българските жители. Това увещание даде от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

Той добави, че е необичайно за какво предходният кабинет не е съумял да се оправи с тази задача, макар че основите били сложени още при първите две служебни държавни управления. „ Втората задача е пунктът да се развие по метод, че да може умерено да пропуща големия размер от трафик, който се усилва с по 20% всяка година. Задачата ни е да преизградим и да имаме нов съвременен пункт освен тук, а и на „ Лесово “. Очаквам да завърши над 10-годишната употреба на този обект от частни ръце “, уточни министърът.

Той означи и друго, което му се коства необичайно: от Национална агенция за приходите установили редица нарушавания на пункта, а в Министерство на вътрешните работи няма нито една кореспонденция. „ Това ще се промени. Всички тези условия ще бъдат разследвани. Виновните ще бъдат открити и осъдени. Министерство на вътрешните работи стартира следствие на цялостния метод, по който е стопанисван този обект, в това число и на информацията, открита от Национална агенция за приходите, че редица касови апарати в този обект не бяха свързани фискално със системата на Национална агенция за приходите “, закани се Демерджиев.

Според него дейностите на Национална агенция за приходите са били частични.

„ В последните два дни мигрантският напън се свежда до 120-130 опита да се премине границата на страната. Спрямо 1 600 в пика, няма смисъл да разясняваме. Това за мен са спекулации “, разяснява още министърът на вътрешните работи.

Той изясни, че оградата по границата се преодолява за към минута, а това, което действително оказва помощ, е техниката, която стои зад нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР