Държана за краката през балкона от седмия етаж, наранявана с

...
Държана за краката през балкона от седмия етаж, наранявана с
Коментари Харесай

Домашно насилие: Жена. провесвана от 7-ия етаж уби насилника си

Държана за краката през балкона от седмия етаж, наранена с кухненски нож, бита с тръба и изхвърляна на открито през нощта. Това е поредна история за домашно принуждение, която приключи с убийството на насилника. Пред NOVA приказва близка на дамата, намушкала мъжа си след години тормоз. Обвинената за убийството е под домакински арест и ще бъде съдена. През годините тя е подавала няколко тъжби в полицията и Прокуратурата.

„ Бяха дружно 9 години. Една година след раждането на първото им дете стартира страховит тормоз. Кълцана е с кухненски нож. Имала е счупени скули, ребра, разцепена глава с железна тръба. Преди 2 години стартира да ми прави усещане, че има синини. Лятото при 40 градуса ходеше с панталон и с поло. Бях ужасена от това, което видях. Тялото й беше черно от ударите. Съпругът й не работеше. Взимаше й картата, теглеше парите й. Оставаха без ток и храна доста постоянно ", описа в ефира на „ Здравей, България " близка на пострадалата.

От Прокуратурата обявиха за NOVA, че директно, откакто са подадени сигналите, тя се отхвърля от жалбата.

„ Отказа се от боязън, само че преди този момент е подавала доста сигнали в Министерство на вътрешните работи ", посочи нейната близка.

През 2019 година след подаден трети сигнал, мъжът е наказан за лека телесна щета на 3 месеца затвор условно. Следващият сигнал е от началото на 2023 година, когато се стига и до убийството.

„ Във съдбовния ден той я изгони отвкъщи. Тя отиде при майка си с децата. Мъжът стартира да звъни, настоявайки да се прибере. Заплаши я, че другояче ще я убие. Моята позната се прибра и сред тях избухна нов скандал. През това време говореше с мен по телефона. Малко по-късно вечерта е залята с парещ восък. Тогава не е издържала душевен и го е намушкала с нож ", описа още близката на жертвата на домашно принуждение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР