Дария Зариковская разказва личната си история, с която иска да

...
Дария Зариковская разказва личната си история, с която иска да
Коментари Харесай

Уеб стриптизьорка предупреждава: Не правете моите грешки

Дария Зариковская споделя персоналната си история, с която желае да вразуми актуалните девойки, които мечтаят за популярност и лесни пари и да помогне на тези, които към този момент са съумели да се оплетат в тези мрежи.

Дария споделя, че е израснала в кардинално семейство, където е възпитавана строго. След като навършила пълноправие момичето взема решение да стартира да заживее независимо и първо се преместила при съученичка, по-късно в общежитие.



Малко по-късно Дария срещнала млад мъж, чиято другарка ѝ предложила също като нея да се опитва пред уеб камерата. Дария била изкушена от положителното възнаграждение.

С течение на времето момичето изпада в меланхолия, плачела, не се чувствала добре да прави тази работа и да се съблича пред камерата. В същото време обаче не знаела по какъв начин да смени работата си, тъй като не съумяла да спести пари и нямала специфични умения или обучение, с цел да стартира естествена работа. В резултат на това тя почнала да се усеща безполезна.



"Ако работите на уеб камера, рано или късно другите ще схванат за това. От това предписание няма изключения, няма значение дали сте на непознати уеб уеб сайтове или не и просто се надявате, че никой от вашите другари не посещава такива места в мрежата. Ще бъдете разпознати и ще пишат и ще ви разясняват ", споделя Дария.

Известността на уеб стриптизьорка се оказала не толкоз приятна, колкото изглеждала в началото. Уеб моделката споделя, че потребителите ѝ изпращат няколкостотин известия дневно със закани и изнудване. Приятелите ѝ почнали да я отбягват и не желали да се виждат с нея и изобщо на публични места било изцяло невероятно да се появи.

Така Дария бързо изпаднала в дълбока меланхолия. Тя изцяло се отчаяла от живота и престанала да вижда обещаващо бъдеще за себе си. Тя стигнала до извода, че този смут ще продължи до края на живота ѝ.

"Постепенно чувствителността ми към мненията мина, открих работа и в моята среда се появиха възрастни, положителни хора ", декларира Дария.

Сега Дария е основала личен бизнес и продава сувенири. Почти 70 хиляди души са нейни почитатели в "Инстаграм ", които не пишат заплашителни мнения на момичето.



Бившата уеб моделка желае да вразуми младежите да бъдат виновни за грешките си и да пазят персоналното си пространство и своето психическо положение. Също по този начин момичето желае да подсети, че рано или късно даже отрицателната рецензия ще завърши и тези които са създали неточност, би трябвало да я осъзнаят и да продължат.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР