Дарителската кампания за нова инвалидна количка на 16-годишния Цветомир Цветков

...
Дарителската кампания за нова инвалидна количка на 16-годишния Цветомир Цветков
Коментари Харесай

Събраха средства за нова количка за 16-годишния Цветомир

Дарителската акция за нова инвалидна количка на 16-годишния Цветомир Цветков извърши своята цел и надвиши всички упования! Стотици се включиха, а сега по сметката в HelpKarma има събрани над 12500 лева

За да сбъдне една от фантазиите си геният от националния ни тим по баскетбол на колички се нуждаеше от 9000 лева Акцията започва по концепция на Димитър Костов - капитан на клубния тим на Цветомир " Левски ". Самият той способства, като за своя рожден ден събра повече от 1200 лева в помощ на идеята.

16-годишният Цветомир Цветков е роден с колеблив гръбначен дирек. Това е вродено заболяване, което се състои в непълното създаване на гръбнака по време на бременност. Новороденото е с пресечен гръбначен дирек.

Прикован на количка, едвам на 8-годишна възраст Цветомир открива своето нещо: оранжевата топка, от която не се разделя към този момент 8 години и продължава да мечтае.
Баскетбол с идея: Нова количка за 16-годишния Цветомир (ВИДЕО) Точно 4000 лева разделят едно момче от сбъдването на негова фантазия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР