Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев, ще пчели по

...
Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев, ще пчели по
Коментари Харесай

Щерката на Румен Радев печели по 400 лв. на ден

Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев, ще пчели по 400 лева дневно, за първата си основна роля, във кино лентата на режисьора Максим Генчев  „ 1349 " по повестта на Иван Вазов „ Иван Александър “.

 

" Дарина ще има контракт. Българска национална телевизия има цена, която е таван и да искам-не може, няма от кое място. Това е огромна роля, а тя е доста готова по тази причина, тъй като е дисциплинирана като човек. В киното е трудоемко, би трябвало да се изстрелваш. В театъра е някак по-лесно- излизаш на сцената и започваш, къде е добре, къде е зле... А тук е объркано-финал се снима като начало, би трябвало да си наясно от-до ", разяснява Генчев пред „ Галерия “.

Важна детайлност е, че младата дама е минала през всички стадии сполучливо и не е сграбчила главната роля върху която ще паднат светлините на прожекторите, поради татко си Румен Радев.

" Дарина мина през кастинг, който е наложителен за всички искащи. На него се явяват студенти от НАТФИЗ, изпратили  предварителното фотоси. Повечето от тях са млади девойки, тъй като героинята-еврейката Сара, в която царят се влюбва е била 18-20годишна, когато двамата се срещат. Владетелят е впечатлен от хубостта и мозъка й. Повикахме 20-тина девойки, предвид на техните благоприятни условия. От тях избрахме единствено  три, като и трите ще се превъплътят в разнообразни контрастни функции “, споделя режисьорът. Снимките стартират през април край Велико Търново, както и в Бачковския манастир.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР