Дарина Павлова пак събра погледите, този път по време на

...
Дарина Павлова пак събра погледите, този път по време на
Коментари Харесай

Шефът на Netflix избра известна и богата българка за своя дама на фестивала във Венеция

Дарина Павлова отново събра погледите, този път по време на фестивала във Венеция, където бе дама на шефа на Netflix Тед Сарандос.

" За мен е огромна чест ", показа Мадам Мулти, както назовават бизнес дамата, в профила си в обществените мрежи и бързо провокира мненията с визията си.

Дарина Павлова е в супер първокласна моторна лодка, с която се разхожда из Канале гранде и другите водни улици на Венеция. Именно с лодката тя дойде и за премиерата на кино лентата " Атина ", който Netflix показва на кинофеста. И сподели умопомрачителен тоалет - блестяща тъмносиня рокля.
`Шефът

Според още непотвърдена публично информация, Дарина Павлова ще докара филмовия колос Netflix, който напълно скоро ще стартира да снима у нас няколко свои продукции. Тед Сарандос е главната движеща мощ във филмовата и стрийминг компания, която единствено в Щатите има над 73 млн. клиенти (за съпоставяне НВО е под 15 млн. по данни на " Икономист " ) и още толкоз в Европа. Сарандос няколко години подред е обявяван за един от стоте най-влиятелни хора на планетата от The Times, напомня " Блиц ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР