Дарин Ангелов загърби скръбта След като съпругата му го напусна, актьорът

...
Дарин Ангелов загърби скръбта
След като съпругата му го напусна, актьорът
Коментари Харесай

Бившата на Дарин Ангелов не е на себе си: Виж каква страхотна мацка забърса актьора!

Дарин Ангелов загърби скръбта

След като брачната половинка му го напусна, артистът изпадна в голяма горест. Дарин Ангелов и някогашната му брачна половинка Антония Русева се ожениха в края на 2015 година и малко по-късно се роди дъщеричката им Дария.

Преди това Антония имаше случка с мъжа на Жени Калканджиева-Тачо. Но шестата по красота в света бързо постави завършек на случката им

След като скъса с проблематичния Стефан Манов, Антония бързо се ориентира към по-перспективния Дарин Ангелов. Преди това Русива работеше в локална телевизия в Унгария, само че след брака с артиста се завърна в родината.

Стройната русокоска и Дарин се срещнали в обща компания на морето, след което връзките си развили в обществените мрежи, като най-после артиста й предложи брак.

„ Антония владее сърцето ми! То е напълно нейно “, не спираше да повтаря артиста. Докато тя, отегчена от фамилния живот, бързо му постави рога със посочения за наркобос Кирил Киров-Руския.

След което  остави мъжа си самичък да отглежда дребната им дъщеричка, а Дарин Ангелов дълго не поглеждаше друга, сломен от изневярата на погрешната си брачна половинка.

Но през днешния ден към този момент тъгата и самотата са в предишното, а Дарин Ангелов си има супер гадже. Той е бясно влюбен в Невяна Владинова.

Тя е дясната ръка на шефката на Федерацията по художествена гимнастика-Илияна Раева. Невяна е вицепрезидент и уважавана в спортните среди.

Двамата с Дарин Ангелов не се стесняват да показват привързаността си. А някогашната жена на артиста не е на себе си от ревнивост, доверяват близки до Ангелов.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР