ДАНС е започнала да проверява информация за депутати от ИТН

...
ДАНС е започнала да проверява информация за депутати от ИТН
Коментари Харесай

ДАНС погва Слави Трифонов по нареждане на Кирил Петков

ДАНС е почнала да ревизира информация за депутати от Има Такъв Народ по разпореждане на Кирил Петков, с цел да може да се повлияе върху народните представители да не поддържат вота на съмнение против държавното управление.

Това стана ясно от отговор на въпрос от публицисти на зам.-председателя на 47-ото Народно събрание Ива Митева в коридорите на Народното събрание.

На въпрос от кое място е най-силен натиска за привличане на още отцепници, Митева съобщи: “Най-голям напън върху депутати от Има Такъв Народ за поддръжка на държавното управление се прави от премиера. Наш сътрудник сподели в групата ни известия, които министър председателят му е писал до момента в който беше в пленарна зала”.

“Затова беше и това искане за по-бързо гледане на вота на съмнение, тъй като натискът върху сътрудниците е безумен. Действа се против душeвността, в това число разбрах, че са поискани инспекции против мен, против господин Каримански, да ни ровят в ДАНС, да търсят неща против нас, очевидно търсят неща, с които да държат хората”, разгласи пред медиите Ива Митева.

“Съжалявам, против мен няма какво да намерят каквото и да търсят, уповавам се мощно и против останалите сътрудници. Обидно е, гнусно е, неприлично е и желая да попитам коя е мафията. Ако ние сме мафията, за какво излязохме от обединението, за какво обединението не ни изгони, а чакаше ние да си тръгнем”, уточни още Ива Митева. Тя позволи, че до дебатите в пленарна зала и най-много по време на гласуването, може още депутати от парламентарната група на Има Такъв Народ да бъдат “обработени”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР