ДАНС е правил анализ на участията на бившия министър на

...
ДАНС е правил анализ на участията на бившия министър на
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Казаха ми, че съм подслушван, ДАНС е следила участията ми в медиите

ДАНС е правил разбор на участията на някогашния министър на защитата Бойко Ноев в телевизионни излъчвания. Това съобщи самият той при гостуването си в „ Тази заран “.

За това той схванал, откакто с него се свързал чиновник на ДАНС преди „ месец-два “, който му предал документ, в който се проучва „ негов диалог с Хекимян “.

„ Питам: Защо ДАНС прави медиен мониторинг на участията ми? “, съобщи Ноев, който добави, че ще насочи публично питане към новия ръководител на ДАНС Димитър Тончев и служебният вътрешен министър Бойко Рашков.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Бях покъртен от това, което чета, там имаше и подправени неща. Това слага кардиналния въпрос за кого работят службите в България “, сподели Ноев, съгласно който силовият уред на страната извършва персонални поръчки.

„ Аз разполагам с това, което видях. В предишното съм имал случай, когато член на държавното управление на Бойко Борисов ми е казвал, че Цацаров, когато е бил основен прокурор, му е предложил да не беседва с мен, тъй като телефона ми се подслушва “, съобщи някогашният министър на защитата.

Според някогашния боен министър ДАНС би трябвало да се " преучреди " и 40% от сегашния състав не би трябвало да се назначава в новата работа. По неговите думи в този момент " не тече преодоляване на службите, а възобновяване на държавността " и Димитър Георгиев е можел да напусне поста си като ръководител на ДАНС " с повече достолепие ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР