Дано става дума за случващото се в Червено море, рисковете

...
Дано става дума за случващото се в Червено море, рисковете
Коментари Харесай

Френски министър притеснен от тежки икономически последствия пр...

" Дано става дума за протичащото се в Червено море, рисковете от ескалация в Близкия изток или продължаващия спор в Украйна, всички тези геополитически събития оказват голяма тежест върху икономическия напредък ", уточни министърът на среща с медиите преди Пролетните срещи на Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка във Вашингтон, които започват през днешния ден.

, който от своя страна изиска " всички вероятни наказания против Техеран ".

 

Тази невиждана офанзива, кръстена " Честно заричане ", бе инициирана в отговор на приписвания на Израел удар против иранското консулство в Дамаск на 1 април. Това генерира опасения от районен спор в разгара на войната сред Израел и Хамас в линията Газа.

" Истинските стопански опасности са геополитически опасности ", счита Льо Мер, съгласно който " вероятностите за напредък и разцвет могат да пропаднат поради геополитическата действителност ".

 

По-рано през днешния ден френският държавен глава Еманюел Макрон удостовери, че Франция е пристъпила, по искане на Йордания към " прихващане " на ирански дронове и ракети, ориентирани към Израел и удостовери, че желае да " направи всичко допустимо, с цел да избегне утежняване на спора в Близкия изток ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР