Дано да успея да го победя, както се случи миналия

...
Дано да успея да го победя, както се случи миналия
Коментари Харесай

Гришо преди мача с Надал: Всичко ще се реши на корта


„ Дано да съумея да го победя, както се случи предишния сезон ”, разяснява българският тенисист

Григор Димитров отива на полуфинал в Пекин. Той победи испанеца Роберто Баутиста Агут с два на един сета. Двубоят продължи 2 часа и 30 минути.

А на следващия ден Гришо излиза на корта против първия в света - Рафаел Надал. Двамата имат 9 конфликта. Като българинът има единствено една победа, само че тя е точно в Пекин преди година.

„ Оценявам представянето си през днешния ден като доста положително. Никога не е елементарно да играеш против Агут, в никакъв случай не ти подарява точки. Последния път като играх против него, беше преди три години, тъй че ми лиши някакво време да се нагодя. Не знаех тъкмо какво да чакам, той се представяше солидно в първите геймове. Така мина първия сет и по-късно незабелязано се оказа, че сме играли два часа и половина.

Кортовете тук в Пекин са доста бързи и това пасва на играта ми. Никога не съм играл толкоз добре в Азия, само че в последните години влизам в темп. Като идваш на нов шампионат, постоянно е мъчно да откриеш това малко нещо, онази формула, която да ти помогне. Мисля, че от първия ден някак се почувствах добре. После мач след мач се озовах на полуфинала.

Дано да съумея на направя същото и тази година - да победя Надал, както се случи предишния сезон тук. Копи – пейст, допускам. Отново ще бъде забавен мач, играли сме много един против различен. Тази година също имахме огромна борба. Нека забележим по какъв начин ще се развие срещата. Всичко друго няма смисъл да го споделяме – известно е какъв е той, какъв съм аз. Всичко ще се реши на корта на следващия ден, когато единствено един ще е победител ”, съобщи Григор Димитров. 

 

фото: tenniskafe.com

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР