Данните за получени след задълбочени анализи на учени, в чието

...
Данните за получени след задълбочени анализи на учени, в чието
Коментари Харесай

Цъкни На Зодията Си И Виж Какво Дълголетие Те Очаква!

Данните за получени след задълбочени разбори на учени, в чието проучване са взели участие над 60 000 души. Резултатите са в действителност забавни.

Овен: Представителите на зодия Овен са измежду зодиакалните знаци, които имат междинна дълготрайност на живота. Доказано е, че при тях дълголетието е малко по-голямо от това при дамите, а точно при мъжете Овни междинната дълготрайност на живота е 79 години, до момента в който при дамите от същата зодия той е 78 години.

Телец: Резултатите, които са получени от проучването за дългоденствие съгласно зодиакалния знак има известна разлика при мъжете и дамите, родени под зодиакалния знак Телец. Оказва се, че представителите на мощния пол средностатистически доближават до към 81 години и половина, а дамите до 79 години и половина.

Близнаци: Родените под зодиакалния знак Близнаци също имат огромна разлика при продължителността на живота съгласно пола. Тук дамите водят в класацията, защото при тях възрастта доближава д 85 години, до момента в който при мъжете тя е 83. Както постоянно, дамите са водещи даже и в дълголетието.

Рак: Раците също са били подложени на деликатни проучвания. Данните, които са получени за тяхното дългоденствие, още веднъж потвърждават, че при дамите то е по-голямо. Всъщност дамите, които са представителите на зодия Рак, доближават до 81 години, а господата до 80.

Лъв: Представителите на зодия имат относително идентични резултати за продължителността на живота и при дамите, и при господата. При този зодиакален знак дълголетието в действителност не е по никакъв начин малко и по-точно имаме поради, че мъжете зодия Лъв доближават до 87 години, като същото важи и за дамите.

Дева: Девите също не отстъпват на родените под зодиакалния знак Лъв. Всъщност при Девите дълголетието също е огромно. Разбира се, тук също няма кой знае каква разлика при представителите на другите полове. Жените зодия Дева доближават до 88 години, както и представителите на мощния пол.

Везни: Дълголетието при Везните също не е за занемаряване. Средната дълготрайност на живота, която е получена посредством редица проучвания, е в действителност впечатляваща. С други думи, дълголетието важи с цялостна мощ при Везните, тъй като при мъжете то е 91 години, а при дамите цели 92 години.

Скорпион: Родените под зодиакалния знак Скорпион имат междинна дълготрайност на живота. Тук има известни разлики при двата разнообразни пола, само че тя не е чак толкоз огромна. Изследванията сочат, че Скорпионите мъже могат да се похвалят приблизително с 80 години, а дамите за сметка на това с 82 години.

Стрелец: Дълголетието при Стрелците също е подложено на редица проучвания. Представителите на този зодиакален знак се разграничават и по-точно става дума за разлика при двата пола. Както може да се чака, междинната дълготрайност на живота при дамите е 80 години, а при господата е 7 години и половина.

Козирог: Козирозите могат да се похвалят с в действителност добра дълготрайност на живота. А при тях забавното е, че няма разлика, когато става дума за мъже и за дами. Резултатите, които са получени при проучването, демонстрират, че Козирозите дами имат междинна дълготрайност на живота 83 години, същата е и при мъжете.

Водолей: Представителите на зодия Водолей са същински дълголетници. А както сочат проучванията, в този случай също не може да се приказва за огромни разлика при междинната дълготрайност на живота при Водолеите. Възрастта при дамите е 89 години, а при господата е 88 години и половина.

Риби: Родените под зодиакалния знак Риби също са с много добра дълготрайност на живота. При представителите на зодия Риби има известна разлика при дамите и господата. Разликата е в интерес на дамите и тя е 85 години за дамите и 83 години при мъжете. Както нормално, дамите от зодията са по-дълголетни.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР