Данка Рангелова, Стефан Петров, Николай Жеков и Диана Петкова. Снимка:

...
Данка Рангелова, Стефан Петров, Николай Жеков и Диана Петкова. Снимка:
Коментари Харесай

Представители на ПП „Единение“ се срещнаха с жители на Айтос

Данка Рангелова, Стефан Петров, Николай Жеков и Диана Петкова. Снимка: Искра.бг

В Айтос се организира среща сред представители на партия „ Единение “ и поданици на града през вчерашния ден. По време на събитието беше показана политическата мощ , бяха разисквани проблемите на обитаемото място, както и опцията за тяхното решение .

От страна на Политическа партия „ Единение “ на полемиката участваха Данка Рангелова /член на локалната конструкция на Политическа партия „ Единение “/, Стефан Петров /областен координатор на Политическа партия „ Единение “ за Бургаска област/, Николай Жеков /общински координатор на Политическа партия „ Единение “ за Община Горна Оряховица/ и Диана Петкова /представител на бургаската конструкция на Политическа партия „ Единение “/.

Срещата мина доста добре и всички са удовлетворени от нея. От Политическа партия „ Единение “ стартират да работят по проблема с кръговото , което се намира в началото на Айтос , тъй като съгласно присъстващите айтозлии – в града има доста проблеми , само че това е подобен проблем, с който може да се стартира.

Айтос е един от „ завладените “ градове от ГЕРБ и Движение за права и свободи . Не за първи път от Искра.бг отразяваме проблемите на обитаемото място , като можете да прочетете –, ТУК ,,,, и. Лекарствата за тумора , който унищожава Айтос, а и цяла България, са изборите – първо всички хора да гласоподават  и второ – да си дадат гласа за вярната политическа партия . Всеки, който желае това, което се случва в Айтос и България под ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи, да продължи – е свободен да ги избере още веднъж или изобщо да не отиде до урните, тъй като и тогава те печелят. Но тези, които са непримерими с нередностите и желаят някакво позитивно развиване за града и за страната – би трябвало да се обединят и всеобщо да изберат подобаващия политически индивид .

Иван Христанов, Политическа партия „ Единение “: БАБХ даде 45 млн. лв. на компания на Таки

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР