Дания намери цилиндричен обект в близост до взривения тръбопровод Северен

...
Дания намери цилиндричен обект в близост до взривения тръбопровод Северен
Коментари Харесай

Дания: Открит е обект в близост до Северен поток 2, идентифициран е като плаващ димен сигнал

Дания откри цилиндричен обект наоколо до взривения водопровод " Северен поток 2 ", който е разпознат като плаващ димящ сигнал, заяви през днешния ден датската Енергийна работа, представена от Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

" Обектът бе открит с присъединяване на представител на сдружението " Северен поток 2 ", се споделя в известието на датската работа.

Операцията, осъществена под управлението на датското министерство на защитата на дълбочина от 73 метра, е приключила през вчерашния ден.

" От проучванията излиза наяве, че обектът е плаващ димящ сигнал ", се разяснява в известието.

За откриването на този обект заяви преди две седмици и съветският президент Владимир Путин, който съобщи, че е допустимо обектът да е бил употребен в границите на интервенцията по взривяването на тръбопровода.

" Специалисти са на мнение, че може би става дума за предавател, който е бил употребен за приемането на сигнал, с който е било задействано взривното устройство, за което се допуска, че е било прикрепено към тази част от тръбопровода ", сподели тогава съветският водач в телевизионно изявление.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР