Дания е готова да се изправи срещу физическото предизвикателство, каквото

...
Дания е готова да се изправи срещу физическото предизвикателство, каквото
Коментари Харесай

Кяер: Дания чака ирландското предизвикателство

Дания е подготвена да се изправи против физическото предизвикателство, каквото съставлява тима на Република Ирландия и да реализира крайната си цел след нулевото тъждество в Копенхаген в събота.

Вратарят на ирландците Дарън Рандълф направи серия от отлични спасявания и даде кураж на отбора си.

В огромни елементи от мача ние доминирахме. Но в този момент сме подготвени за здрави влизания и доста единоборства, съобщи капитанът на Червения динамит Симон Кяер преди втория мач в изказване за Ройтерс. Не сме обезпокоени нито от това, нито от края на мача, който евентуално ще бъде изтощаващ.

Той добави, че по никакъв начин не е сюрпризиран, че островитяните са пристигнали за тъждество и едвам са погледнали в предни позиции.
"Смятам, че най-малко един късмет да вкараме в Дъблин ще ни се открие. Ирландците в първата намира се затвориха прекомерно рано, още половин час преди мача и просто изритваха топката към Каспер Шмайхел.

"Спокоен съм и убеден за реванша. Ирландците ще се опитат да нападат, няма метод. И тогава ще открият пространства от тяхната отбрана до вратата, чертае тактиката датският капитан. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР