Даниил Медведев се е подложил на операция и може да

...
Даниил Медведев се е подложил на операция и може да
Коментари Харесай

Медведев се подложи на операция, може да пропусне Ролан Гарос


Даниил Медведев се е подложил на интервенция и може да пропусна тазгодишното издание на Ролан Гарос. Това заяви самият той с обява в обществените мрежи. Причината за интервенцията е херния, която е измъчвала руснака в продължение на няколко месеца.

„Здравейте на всички. През последните месеци играех с дребна херния. С екипа ми взехме решение, че ще е най-добре да се подложа на лека интервенция, с цел да разгадаем казуса. Най-вероятно ще бъда отвън игра в продължение на 1-2 месеца, само че ще се трудя доста настойчиво, с цел да се завърна на корта допустимо най-скоро. Благодаря ви за подкрепата“ – написа първенецът на US Open в Instagram.

Това слага под сериозна въпросителна присъединяване на Медведев на Откритото състезание на Франция. Турнирът в Париж стартира на 22 май. Миналата година руснакът записа най-хубавото си класиране в конкуренцията, като доближи до четвъртфинала след победи над Александър Бублик, Томи Пол, Райли Опелка и Кристиан Гарин, преди да отстъпи пред Стефанос Циципас.

След изгубения от Хуберт Хуркач четвъртфинал в Маями международният №2 не разкри, че има проблем, само че показа, че не се усеща на 100 % от физическа позиция. „Понякога се чувстваш добре физически, различен път – не толкоз. След някои от по-дългите разигравания усещах, че не съумявам да възстановявам дишането си задоволително бързо“ – разяснява Медведев след дуела във Флорида, който загуби с 6-7(7), 3-6.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР