Даниил Медведев постигна първа победа в кариерата си на турнира

...
Даниил Медведев постигна първа победа в кариерата си на турнира
Коментари Харесай

Медведев, Циципас и Руне биха на турнира в Рим

Даниил Медведев реализира първа победа в кариерата си на шампионата в Рим. 27-годишният руснак надделя след 6-4, 6-2 финландеца Емил Руусувуори във втория кръг.

Двубоят стартира неприятно за Медведев, който единствено за няколко минути изостана с 0-3 гейма. Поставеният под номер 3 в схемата обаче изравни за 3-3. Подемът в играта на Медведев продължи и той осъществя още един пробив за 5-3. След което умерено затвори сета.

Във втората част руснакът още веднъж печелеше с лекост геймовете, направи два пробива и завърши срещата за 89 минути.

В третия кръг Медведев ще играе с испанеца Бернабе Сапата-Мирайес.

Напред в шампионата продължава и петият в схемата. Първата ракета на Гърция доигра мача си с португалеца Нуно Боржеш, който бе пресечен в събота при започване на втория сет, с цел да го завоюва с 6-3, 6-3. Макар и в две денонощия, той игра общо единствено 71 минути. Следващият противник на Циципас ще бъде италианецът Лоренцо Сонего.

В горната част на схемата победа записа и номер 7 в схемата Холгер Руне. Младият датчанин нямаше огромни проблеми против Фабио Фонини. Руне поведе с по два пробива задатък първоначално и на двата сета. За място на четвъртфиналите Руне ще спори с австралиеца Алексей Попирин.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР