Даниил Медведев изпитва сериозни трудности с това да реабилитира високото

...
Даниил Медведев изпитва сериозни трудности с това да реабилитира високото
Коментари Харесай

Безпощаден: Медведев не остави шансове на световния №98 и е 1/2-финалист в Лос Кабос!

Даниил Медведев изпитва съществени компликации с това да оправдава високото равнище в представянето си след злополучната загуба от Рафаел Надал във финала на Аустрелиън Оупън, като към този момент изминаха осем месеца от старта на тенис сезона, а той продължава да търси своята първа купа за годината. Водачът в класацията на АТР през вчерашния ден се завърна в игра с победа в откриващия си мач на шампионата в Лос Кабос, откакто отсъства над месец от кортовете, което значително бе подбудено от недопускането до присъединяване на Уимбълдън за състезатели от Русия и Беларус.

Успехът в Мексико беляза 250-тата АТР победа в кариерата на международния номер едно, който след по-малко от месец ще би трябвало да брани купата си от миналогодишното издание на US Open, само че към този миг за него на дневен ред стоеше четвъртфиналният му дуел в Лос Кабос против Рикардас Беранкис, от който загуби при последната от общо трите срещи посред им. Днес обаче видяхме радикално друга картина на корта в мексиканския град и Медведев безпроблемно надделя литовеца с 6:2 6:2 за тъкмо 80 минути на корта, осигурявайки си конфликт в полуфиналната фаза против сръбския гений Миомир Кецманович, където ще търси своя четвърти край за сезона.

Руснакът започва обещаващо и разполагаше с брейкбол още в дебютното подаване на противника за дуела, само че го пропусна и на собствен ред трябваше да отразява подобен, с което се оправи, с помощта на началния си удар. Впоследствие Беранкис просто не устоя на темпото заложено от международния номер едно, като в допълнение жегата в Лос Кабос на процедура го довърши, с цел да станем очевидци на четири безответни гейма в актива на Медведев, който трупаше само позитиви и записа откриващия сет против името си.

Втората част извади на показ мощните качества в играта на първенеца от US Open, а разликата в класите бе като от разнообразни измерения - осми следващ гейм за първата ракета на света и 4:0. От този миг нататък Медведев се концентрира върху личния си сервис и даде единствено точка на Беранкис, преди да го надвие с решителен резултат.

6-2 6-2
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР