Даниил Медведев е оттеглил заявките си за участие в предстоящите

...
Даниил Медведев е оттеглил заявките си за участие в предстоящите
Коментари Харесай

Официално: Медведев няма да играе в Мадрид и Рим


Даниил Медведев е отдръпнал поръчките си за присъединяване в идните Мастърс шампионати в Мадрид и Рим. Местата, освободени от международния №2 в двата шампионата ще бъдат заети надлежно от Алехандро Давидович Фокина и Иля Ивашка, като смяната към този момент бе отразена в уеб страниците на конкуренциите.

В началото на месеца Медведев се подложи на интервенция от херния, от която ще се възвръща сред един и два месеца. Предвид развиването на обстановката към него наподобява все по-вероятно руснакът да не взе участие и на Ролан Гарос, който стартира на 22 май – седмица след финала в Рим.

Пропускането на идващите два ATP 1000 шампионата няма да докара до сериозна загуба на точки от страна на Медведев, защото предишния сезон той записа единствено една победа в Мадрид и отпадна още във втори кръг в Рим. Впоследствие обаче първата ракета на Русия доближи до четвъртфинал на Ролан Гарос, което значи, че вероятно безучастие в Париж би могло да е тежък удар върху упоритостите му да се завърне на върха в ранглистата.

Макар да съществува възможност да пропусне освен шампионатите на клей, само че и тези на трева , Медведев към този момент е почнал да възнамерява идния сезон на хард в Северна Америка. Шампионът на US Open удостовери присъединяване си на ATP 250 шампионата в Лос Кабос, който ще се организира в интервала 1-6 август.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР