Даниела Николова и Иванка Петкова са назначени за заместници на

...
Даниела Николова и Иванка Петкова са назначени за заместници на
Коментари Харесай

Смениха зам.-областните управители на Пловдив

Даниела Николова и Иванка Петкова са назначени за заместници на регионалния шеф на област Пловдив със заповед на министър-председателя Гълъб Донев. С предишна заповед от постовете са освободени Лъчезар Бакърджиев и Николай Василев.

Двете дами бяха част от екипа на регионална администрация в интервала 2021 – 2022 годината, по време на двата служебни кабинета, които приготвиха изключителните парламентарни избори за 46 и 47 Народно заседание.

Георги Янев пое още в понеделник поста основен секретар като началник на общата администрация. Ресорите на Николова и Петкова ще бъдат избрани със заповед на Областния шеф Ангел Стоев идната седмица.

Даниела Николова е правист по обучение, приключила е ПУ „ П. Хилендарски “. Работила е в държавния бранш и в частни компании. Била е шеф на Агенция по вписванията – Пловдив и заместник-директор на РЗОК – Пловдив.

Иванка Петкова по обучение е инженер-агроном, има и спомагателни специализации по „Финанси и счетоводство“ и „Публична администрация“. Притежава сериозен административен опит като заместник-областен шеф и основен секретар на Община „ Родопи ”.

Георги Янев  е бил дълготраен чиновник и началник в работа „ Военно контраразузнаване “, която в следствие става част от ДАНС. Притежава няколко специализации и е минал през редица образования, свързани с професионалната му активност.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР