Даниел Славов-Дънката, който купи от Петя Славова, занемареният до неузнаваемост ...

Даниел Славов-Дънката, който купи от Петя Славова, занемареният до неузнаваемост

За 30 месеца Дънката ще изгради „Дом Младост MEDICAL SPA“ 


Даниел Славов-Дънката, който купи от Петя Славова, занемареният до неразбираемост „Дом Младост“ е решил да направи на негово място комплекс“Дом Младост MEDICAL SPA“.

Новият комплекс ще бъде ситуиран върху 9392 кв.м. с разгърната застроена повърхност 32 000 кв.м. Подготовката на терена и построяването на модерното оборудване се планува в идващите към 30 месеца. В комплексът ще има два вътрешни и три външни минерални басейна, СПА, балнеолечебен и медицински център и паркинг, оповестява varna24.bg

Проектът планува и градски плаж на територията на комплекса, който ще бъде комфортен за посетителите от кварталите. Плажната зона с прилежащия бар ще бъдат вписани в парковата територия, завършена от съществуващите и сега питейни заведения, които ще бъдат напълно съхранени.

В непосредствена непосредственост до плажната зона ще бъдат и панорамните зали за фитнес – с аспект към откритите водни площи и зеленина край тях. Залите за спорт ще бъдат предопределени главно за тонизиращи и кардио тренировки.

Към откритите басейни и фитнеса ще има обособен пешеходен вход откъм бул. „Сливница“. Откритите и закрити басейни за деца и възрастни ще разрешат на гостите целогодишно да употребяват минералната вода и нейните лечебни свойства.
Снимка – varna24.bg
В двата детски басейна – вътрешен и външен, както и до момента ще има тренировки за по плуване за начинаещи деца и възрастни. За деца от обществено слаби фамилии ще бъдат създадени специфични стратегии за достъп до плувни занимания.

Откритият басейн за възрастни ще бъде подобаващ както за тренировки, по този начин и за лечебни потребности с часове по водна гимнастика. Басейнът, както и целият комплекс ще бъде приспособен за хора със усложнения в напредването. В новия комплекс ще работи съвременен СПА център за релаксиращи процедури като калолечение, парна баня, финландска билкова сауна и ледена кабина.

Центърът за водолечение пък ще предлага благоприятни условия за оздравителни процедури калолечение, физеотерапия, кинезитерапия, лазер терапия, магнитотерапия. В комплекса ще има и медицински център със профилирани кабинети в региона на болести на опорно-двигателния уред, периферна нервна система и храносмилателна система.

На територията му ще работят стоматологични кабинети,, аптека, магазин за козметика, плажни и СПА процедури.

Източник: barometar.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg