Даниел Серехидо официално пое ръководството на ФК Крумовград. Бившият изпълнителен

...
Даниел Серехидо официално пое ръководството на ФК Крумовград. Бившият изпълнителен
Коментари Харесай

Изненада! Бивш шеф на Ботев Пд пое роден аматьорски тим

Даниел Серехидо публично пое управлението на ФК Крумовград. Бившият изпълнителен шеф на Ботев Пловдив си слага амбициозната задача да построи футболен клуб по нов за България модел.

Серехидо, който през последните 15 години работи в областта на футбола, е натрупал богат интернационален опит. Преди да поеме управлението на ФК Крумовград, той работи за Ла Лига като началник бизнес развитiе за Източна Европа, а в България бе изпълнителен шеф на ПФК Ботев Пловдив.

„ ФК Крумовград ми дава идеалната опция да изградя клуб от нулата с нужната за задачите на сходен план независимост на терена и отвън него. Целта ни е да установим и развием стратегически партньорства, да вкарваме новаторски технологии и да използван експертизата от генерирания ни мениджърски опит, и най-много, да създадем сполучлив състезателен и бизнес образец. Ще покажем, че един клуб може да бъде финансово самостоятелен и в същото време сполучлив на терена”, съобщи Серехидо при представянето си като изпълнителен шеф на новия план.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР