Даниел Петканов разкри, че мисли за политическа кариера. Той сериозно

...
Даниел Петканов разкри, че мисли за политическа кариера. Той сериозно
Коментари Харесай

Дани Петканов се гласи да става президент на България, ще подлага всички политици на детектор на лъжата

Даниел Петканов разкри, че мисли за политическа кариера. Той съществено заяви, че ще се кандидатира за президентския пост в обществената мрежа, видя Sofia24.bg . Във видео оповестено в Instagram и озаглавено " Размисли пред Парламента " той сподели, че ще би трябвало да изчака, до момента в който навърши 40 години. Известно е, че това е едно от изикванията за този пост.  

" Предлагам новаторски и коренен метод за битка с корупцията, която съгласно мен е корена на всичко неприятно в България. Взимали ли са рушвет? Злоупотребявали ли са със служебното си състояние в последната една година? Тези въпроси да бъдат задавани един път в годината пред детектор на лъжата ", казa Даниел Петканов във видеото, като зад него се вижда постройката на Народното събрание с надписа " Съединението прави силата ".

Ако завоюва президентския пост, той желае да подлага на детектора на лъжата всички от президента до шефовете на региони полицейски ръководства и висши магистрати и в случай че светне за неистина да се наблюдава и проверява корупцията. 

И това да се прави всяка година. Освен това Петканов издаде, че за консултант ще си вземе проф. Николай Витанов, тъй като съгласно него " той доста схваща ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР