Даниел Крейг ще се завърне в една от най-запомнящите си

...
Даниел Крейг ще се завърне в една от най-запомнящите си
Коментари Харесай

Кога ще видим Даниел Крейг отново като детектив

Даниел Крейг ще се завърне в една от най-запомнящите си се функции, само че не като Агент 007 в " Джеймс Бонд ", а като детектив Беноа Блан във втората част на " Вади ножовете ".
 Даниел Крейг, Райън Джонсън, Netflix и заглавието на втората част на “Вади ножовете ”
Даниел Крейг още веднъж проверява мистериозни закононарушения

Ролята на един... стъклен лук във “Вади ножовете 2 ”

Като се има поради, че първата част бе просто един среднобюджетен филм без особени искания да впечатли толкоз публиката, триумфът ѝ по-скоро си беше безспорна изненада. В международен мащаб приходите на " Вади ножовете " възлизат на цели 200 милиона $.

Както и се чака, основателите на продукцията, а и почитателите ѝ, надали имат самообладание към този момент да излезе и втората част.

Rian Johnson's Glass Onion: A Knives Out Mystery is coming to select theaters on a date to be announced and globally on Netflix December 23!
— Netflix (@netflix)
И точно с премиерната ѝ дата е обвързвана новината. Glass Onion: A Knives Out Mystery, както е цялото заглавие на продължението, ще бъде пуснато първо в Neflix, на 23 декември тази година, а по-късно ще се завърти и в кината. Кога тъкмо обаче, към момента не се знае, написа Variety.

Преди международната премира на кино лентата в стрийминг платформата, той ще получи и една друга специфична премиера. А точно - на филмовия фестивал в Торонто, който ще се организира през септември.

Детайлите към сюжета на Glass Onion: A Knives Out Mystery обаче към момента се пазят в загадка. Затова и каква ще е ролята на този загадъчен стъклен лук (glass onion) в цялата работа, остава да гадаем.
 Кейт Хъдзън,
Поредно звездно попълнение към " Вади ножовете 2 "

Актьорският състав е все по-впечатляващ

Това, което обаче към този момент знаем за кино лентата, въпреки всичко не е малко. Даниел Крейг още веднъж ще влезе в ролята на брилянтния частен детектив Беноа Блан. На него му следва да проверява една много по-различна тайнственост от тази в първата част. Най-малкото, тя ще го води чак в Гърция, а до там ще го съпроводят героите на Едуард Нортън, Итън Хоук, Кейт Хъдсън, Лесли Одъм Джуниър, Катрин Хан и други.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР