Даниел Крейг получи лиценз да развълнува изцяло нова публика, след

...
Даниел Крейг получи лиценз да развълнува изцяло нова публика, след
Коментари Харесай

Даниел Крейг - такъв, какъвто не сте го виждали

Даниел Крейг получи лиценз да развълнува напълно нова аудитория, откакто беше Джеймс Бонд с позволение да убива дълги години, пишат западните медии.

Най-често в заглавията им го разказват "такъв, какъвто не сте го виждали ".

Актьорът стана като рокерите - с черно кожено мото яке Brando, тениска с ниско деколте и сребърна верижка към врата, е това несъмнено би предиздвикало паметния му воин, остарелия шовинист Джеймс Бонд, да повдигне вежди, разяснява "Daily Mail ".

Крейг бешe в Париж да снима реклама за водка "Belvedere ", марката питиета, която преди този момент беше подписала договорка за няколко милиона паунда с продуцентите на Бонд, с цел да върне мартинито - разтърсено, не разхвърляно - назад в менюто на 007.

Даниел разгласи в навечерието на премиерата на миналогодишния филм "Смъртта може да изчака ", че това ще бъде последният му филм от поредицата, откакто е повторил ролята пет пъти.

Киномани се чудеха дали Крейг е взел стилното си ентусиазъм от неговия зложелател в продукцията Рами Малек, като облечения в кожа Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия ".

Крейг се преоблече за някои подиуми в ослепително бял костюм и бледорозова риза - още едно фешън "не " за героя на Флеминг. Преди време Крейг сподели, че има тетрадка с правила и препоръки по какъв начин да живеем. В нея бе присъединил предизвестието: "Не си губете времето с дами, които носят гривна на левия си гален ". Той също по този начин показа, че от години върви в гей питейни заведения, с цел да избегне нападателни мъже. Коментира, че там де запознавал с готини девойки, които ги посещавали по същата причина, и това бил "скритият му претекст ".

Певицата Рита Ора, избраница на Тайка Уайтити, притежател на "Оскар " от Нова Зеландия, наблюдаваше фотосите на рекламата в известния мост Пон Ньоф и близкия първокласен хотел "Cheval Blanc ", само че и се разноски из града и разгласява фотоси по какъв начин яде захарен памук, по какъв начин се радва на живота край Айфеловата кула.

Двамата възнамеряват да вдигнат женитба, когато работните им задължения разрешат.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР