Даниел Кормие бил болен от коронавирус това лято. В скорошно

...
Даниел Кормие бил болен от коронавирус това лято. В скорошно
Коментари Харесай

Даниел Кормие бил болен от COVID-19 преди битката със Стипе Миочич

Даниел Кормие бил болен от ковид това лято. В скорошно изявление някогашният първенец в две категории на UFC показа, че нещо не било както би трябвало при него по време на подготвителния лагер за UFC 252. На 1-ви юли съотборници на Кормие дали позитивна проба за съществуване на вируса. Боецът незабавно си направил тест и макар, че той е дал негативен резултат, " DC " почнал да усеща признаците към края на седмицата.

" През уикенда започнах да се усещам болен, " показа Кормие. " Нещата не бяха напълно... дано ви го обясня по този начин: не бях болен, само че бях изтощен и изнемощял. Когато пристигна понеделник вървях на тренировки три пъти денем. Чувствах се добре, само че бях изтощен и изнемощял. "

Постоянната отмалялост била съпроводена и с необикновен висок сърдечен темп по време на отмора, засечен от смартчасовника му. Затова той посетил още веднъж доктора си, който сложил диагнозата, че има COVID-19. За благополучие Кормие съумява да се възвърне на време за борбата със Стипе Миочич на 15-ти август. Тогава първенецът съумява да победи Кормие след 5-рундова борба.

" Всичко това не е опрощение за загубата, " приключва Кормие. " Миочич си завоюва борбата и го направи по хубав метод. "

След двете си загуби от Миочич, " DC " разгласи че се отдръпва от ММА. Сред достиженията на боеца са купите в тежката и полутежката категория и това, че е вторият играч, който държи по едно и също време поясите в две разнообразни категории.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР