Дани Петканов, станал известен като Лудия репортер, и жена му

...
Дани Петканов, станал известен като Лудия репортер, и жена му
Коментари Харесай

Това ли е КРАЯТ? Дани Петканов за Алекс: Не мога да живея с ЕГОИСТ!

Дани Петканов, станал прочут като Лудия кореспондент, и жена му - моделката Александра, се изпокараха грубо преди празниците. Свадата сред двамата стигна до такава степен, че репортерът даже не участва на коледната фамилна фотосесия, а на фрагментите виждаме единствено Алекс и дребния им наследник Габриел.

Препъникамък във връзката им става фактът, че дамата изкарва повече пари от мъжа, само че същинската ябълка на раздора се оказа апартамент в София, който Алекс желае да купят в началото с общите им пари, да го запишат на нейно име и даже да изтеглят заем, тъй като нямат сумата за пространно жилище в идеална локация.

„ Дани не искаше да теглим заем. Каза, че е по-добре да вземем пари назаем от наш прочут, без рента. Аз обаче не бях съгласна да съм подвластна от някого “, твърди моделката, а репортерът я отвърна: „ Аз не считам, че е най-подходящият миг да дадеш всичките си пари. Намираме се в Ковид рецесия, която не знаем по кое време ще свърши, и за мен не е рационално да харчиш всичко и да теглиш и заем “.

Разприте сред двамата даже ги принуждават да отидат на психолог, само че Дани стопира да върви, откакто схваща, че половинката му към този момент е изтеглила заем. „ Аз не желая да пребивавам с лакомец “, безапелационен е Петканов , който счита, че двамата би трябвало като семейство да градят общо бъдеще, а не всеки да се дели и да мисли единствено за себе си.

В мненията феновете на двойката пазят тезата на Дани и считат, че Алекс е меркантилна и е не запомнила от кое място е тръгнала. Към момента двойката не е взела изрично решение по какъв начин ще продължат напред, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР