Дани Петканов съобщи в началото на годината, че започва своята

...
Дани Петканов съобщи в началото на годината, че започва своята
Коментари Харесай

Лудият репортер отчете интересен резултат от редовните тренировки и няма нищо общо с мускулите

Дани Петканов заяви при започване на годината, че стартира своята физическа промяна. Преди време Дани бе в доста добра форма, само че изостави тренировките и изгуби всичко реализирано. В началото на 2021 година писахме, че Петканов е почнал да тренира още веднъж съществено, като единствено за януари бе постигнал съществени резултати.

Лудият кореспондент тогава показа, че в този момент има ясна тактика и проект. Преди е мислел на парче, както самичък се изрази и не е имал доста целеустремен проект. " Мотивацията я имаше, само че мислих от през днешния ден за на следващия ден, за след седмица, за след две... Нямах визия това да се трансформира в мой метод на живот. Второ - храненето. Колкото и да спортува човек, в случай че не се храни вярно - той няма да реализира това, на което е кадърен. Храната е доста подценявана ", показа още Дани.

Виж още:

Към днешна дата тренировките и напъните в залата не престават, като даже стана ясно, че към този момент тренира и бокс, който е доста добър спорт за цялото тяло, само че и усъвършенства координацията. Междувременно обаче Петканов забелязал и друга " реакция " от постоянните тренировки, само че тя няма нищо общо с мускулите. Тестостеронът на Петканов се покачил доста, както самичък твърди.

" Fun Fact! Забелязах, че откакто започнах да упражнявам постоянно и ми се увеличи тестостеронът, космите на подмишниците ми започнаха да порастват по-бързо. Жалко, че не мога да кажа същото за брадата ", написа Дани. В мненията почитатели се майтапят с него, само че всичко е в границите на положителното възприятие за комизъм. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР