Дани от Един за друг сподели в Instagram снимка, от

...
Дани от Един за друг сподели в Instagram снимка, от
Коментари Харесай

Дани след "Един за друг": Изненадваща среща с приятна компания и една сериозна продажба

Дани от " Един за различен " показа в Instagram фотография, от която излиза наяве, че се е срещнал с една от другите обичани двойки в сезон две на хитовото фамилно шоу. Красавецът е имал приятна вечеря и приказки с Вальо и Зори, с които станаха близки след първата нощ в къщата на любовта, както е известно мястото, на което живеят двойките в шоуто.

Изглежда той е запазил много положителни връзки с тях, само че и с други участници от предаването, измежду които Момчил и Миро, на чиято женитба Дани участва през лятото.

Виж още: Крехката Милена от " Игри на волята " - дамата с хиляди лица! Коя е хубавицата и има ли мъж до нея 

Междувременно Дани показа в обществената мрежа, че е продал колата си, която е много мощна и добре поддържана. Той е споделял, че е огромен почитател на колите и високите скорости. В поста си в Instagram Дани загатна, че приготвя нов и много сериозен план, само че към момента не е ясно защо става дума.

" Честито на новият притежател, доста безаварийни километри и крепко газ както аз съм давал постоянно! Очаквайте скоро нов и много по-сериозен план от мен ", написа риалити звездата към фотографията тук:

Виж още: Красавицата на Пловдив фучи с кола за хиляди: Ванко 1 и щерка му разтопиха мрежата

Припомняме, че през лятото се появиха клюки, съгласно които Дани и Дени са се разделили. Родни таблоиди писаха, че двамата са били поставили завършек на връзката си, сходно на Момчил и Яница, само че на този стадий двамата не са коментирали публично тематиката и всичко остава в границите на спекулациите. Факт е обаче, че двамата са изтрили общите си фотоси в Instagram.

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.v10/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР