Дани Каназирева няма да участва в парламентарните избори. Това съобщи

...
Дани Каназирева няма да участва в парламентарните избори. Това съобщи
Коментари Харесай

Каназирева: Отказвам се от парламента, ще работя за кметските избори

Дани Каназирева няма да взе участие в парламентарните избори. Това заяви някогашният регионален шеф на Пловдив в профила си във фейсбук. Като причина за това тя посочи идните локални избори, като съобщи, че ще работи точно за тях.
Прочетете още
Ето и цялото изказване на Каназирева:

„ Взех своето решение да не вземам участие в идните парламентарни избори. Три следващи пъти носех отговорността като лидер на област Пловдив и три пъти отблязахме победа. Благодаря за доверието на Бойко Борисов и този път да бъда лидер на региона или по-скоро да бъда след него в Пловдив-град, предвид на идните локални избори следващата година. Показала съм, че не се опасявам да нося отговорност, да повеждам борби и да надвивам. Без значение каква позиция заемам, постоянно съм била безкомпромисна към несправедливостта и в никакъв случай не съм правила поклон към който и да е. Никога не съм търсила комфорта в политиката, постоянно са били значими уговорките, които поемам пред хората. Отказвам се, тъй като не одобрявам за обикновено това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като “Промяна ”, които хвърлиха в безпорядък всяка сфера, до която се допрян, които не одобриха нито едно съответно решение за ценовия потрес в България, а в противен случай задълбочиха рецесиите в страната. На регионално равнище всичко е застинало, няма решения и отговорност, към този момент няма и институция, която да бъде до хората.

Водачът на Пловдив област ще има моята цялостна поддръжка. Работих прелестно с целия екип в региона и с Георги Мараджиев и им искам триумф, в който не се колебая. В листата в Пловдив също има задоволително стойностни хора.

Никога не съм крила, че за мен най-съществен е Пловдив. Оставам в града си и ще работя за локалните избори “

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР