Данаил Папазов - собственикът на обитаваните досега от Ахмед Доган

...
Данаил Папазов - собственикът на обитаваните досега от Ахмед Доган
Коментари Харесай

Папазов призова ДПС - ако има документи в сараите, да се предаде списък на компетентните органи

Данаил Папазов - притежателят на населяваните до момента от Ахмед Доган резиденции в столичния квартал " Бояна " и в Росенец - прикани членовете на Движение за права и свободи, протестиращи пред така наречен боянски сараи, да се извърнат към способените органи, в случай че в постройката има документи. По думите му, би трябвало те да предадат лист с тези документи на съответните институции.

Папазовизлезе с позиция до медиите на фона на митингите налоялни към Доган членове на Движение за права и свободи, които за трети следващ ден се събират пред сараите в Бояна.

„ Във връзка със основаното напрежение от избрани лица пред парцела, благосъстоятелност на „ Делта Епсилон “ в гр. София, кв. Бояна, както и поради разпространението от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документи и персонални движимости на Ахмед Доган, декларирам следното:

Нека лицата, които настояват сходно събитие, да дават на способените органи цялостен лист с тези документи и движимости и в случай че фактически такива бъдат открити на територията на парцела, ще окажа цялостно подпомагане същите да бъдат предоставени на тези органи, с цел да бъде обезпечена тяхната цялост. " - се споделя в изказването на Папазов.

" Същевременно, изразявамзагриженостипритеснениеот такасъздалата се обстановка, както и от опцията да бъде развалено имущество на сдруженията, на които съм притежател и представляващ. Но още веднъж показвам, че както Ахмед Доган, по този начин и други свързани с него лица, нямат никакво правно съображение да обитават в парцелите, благосъстоятелност на „ Делта Епсилон “ и „ Хермес Солар “ в гр. София, кв. Бояна и в парк „ Росенец “, обл. Бургас.
Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези сдружения, по този начин и на мен и на моето семейство. ” - приканва той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР