Данъчни служители били привиквани и заплашвани да не стачкуват. Това

...
Данъчни служители били привиквани и заплашвани да не стачкуват. Това
Коментари Харесай

Само във Фрог: Заплашват данъчни да не стачкуват

Данъчни чиновници били привиквани и заплашвани да не стачкуват. Това разкриха пред Фрог нюз чиновници от Национална агенция за приходите. Първи напън е бил извършен върху работещите, чиито близки също са в системата. Предупредили ги, че в случай че отидат на стачката, може всички да изхвърчат от ведомството.
В момента се редуват гърбене с мачкане. Целта е да се парират опитите на хората да си потърсят правата. Всява се цялостен боязън. Съкращението на 300 индивида не е в съгласие със синдикатите, прецизираха източниците ни.

Те разкриха и за една друга несправедливост. Един от методите да се мачкат хората е като им се пишат по-ниски оценки. Това се отразява върху наградите. При най-ниска оценка-5 дори те уволняват. И какво се получава. Подчинените се правят оценка с ниски оценки, а техните началници с високи. Как става този номер, нали от началниците зависи работата на тези под тях. Ако те не се оправят, това значи, че шефовете им не са съумели да провеждат работата и да извършат надзор. Данъчните се чудят и къде отива 20 на 100 от фонд работна заплата, откакто на тях им се дават единствено 2%.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР