Данъчната служба на Австралия (АТО) ще анализира данните от проучването

...
Данъчната служба на Австралия (АТО) ще анализира данните от проучването
Коментари Харесай

Данъчната служба на Австралия ще проучи „Pandora Papers”

Данъчната работа на Австралия (АТО) ще проучва данните от изследването „ Pandora Papers ” и ще да разпознава всички вероятни австралийски връзки, се споделя в оповестено на уеб страницата на службата известие.

Заместник-ръководител на службата и началник на работната група по тежка финансова престъпност (SFCT) Уил Дей сподели, че АТО постоянно получава информация от разнообразни източници в напъните за битка с укриването на налози и с престъпността.
 Досиетата Пандора (Pandora Papers): Кои са българите? Досиетата " Пандора " (Pandora Papers): Кои са българите?
Двама политици от България, двама от Румъния, четирима от Сърбия, един от Черна гора – това е картата на Досиетата " Пандора " за Б...

„ Въпреки че информацията в оповестените данни е забавна, ние не разчитаме на приключването на данни, с цел да си свършим работата. Ние откриваме, проверяваме и се оправяме с укриването на налози в офшорни зони целогодишно “, сподели той.

Уил Дей акцентира, че АТО има мощни интернационално съдействие, контракти и съглашения, които разрешават взаимен метод за идентифициране и справяне с интернационалното укриване на налози и престъпността.

Според него, има редица законни аргументи някой да има офшорна банкова сметка или конструкция, само че има и такива, които се пробват да скрият личните си ползи или финансови неточности посредством офшорни покупко-продажби.

Той акцентира, че АТО разполага с едни от най-хубавите инспектори, следователи, анализатори и откриватели на данни в света, които работят дружно, с цел да отделят положителното от неприятното, като подсигуряват, че няма да остане неизпитан сигнал.
 Световният скандал Pandora Papers: Мръсните офшорни ризи на стотици политици и компании (ВИДЕО) Световният скандал Pandora Papers: Мръсните офшорни ризи на стотици политици и компании (ВИДЕО)
Нов, по-мащабен международен скандал, засягащ десетки сегашни и някогашни политически водачи, стотици политици и публични лица от 91 страни...

„ Посланието е ясно за тези, които се пробват да излъгват системата: вашите секрети към този момент не са в сигурност и можете да очаквате съществени последствия за дейностите си. Никаква комплицирана диря от парите не е прекомерно сложна за нас ”, сподели Дей.

АТО предизвиква тези, които може да имат недекларирани офшорни доходи, да се свържат със службата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР