Дамските образи в хитовия сериал Игра на тронове са говорили

...
Дамските образи в хитовия сериал Игра на тронове са говорили
Коментари Харесай

Само 1/3 от жените в Игра на тронове имат реплики в сериала

Дамските облици в хитовия сериал " Игра на тронове " са говорили три пъти по-малко спрямо мъжките. Данните са на шведска начинаеща компания, а проучването е направено по поръчка на плана на Би Би Си " 100 дами ".

 © БГНЕС
Въпреки че последният епизод от осмия сезон е към този момент история, дебатът за това по какъв начин сериалът показва дамите продължава да бъде настоящ. Според информацията на компанията мъжкото говорене е 75% от общия разговор във кино лентата. А дамското варира съгласно сезоните - стартира с една четвърт в първи сезон и се усилва до една трета в седми.

Не вършим това, с цел да откажем хората от " Игра на тронове ", а с цел да покажем какъв брой незаслужено е представянето и приемането на дамите в света, изясняват откривателите.
 Вино, въодушевено от „ Игра на тронове “: Как малкия екран въздейства върху бизнеса? Вино, въодушевено от „ Игра на тронове “: Как малкия екран въздейства върху бизнеса?
Винопроизводител от Франция, се оказал толкоз разпален обожател на сериала „ Игра на тронове “, че почнал да създава вино, въодушевено от хитовата...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР