Дамите определят герои и сюжети в картините на седмицата. Арт

...
Дамите определят герои и сюжети в картините на седмицата. Арт
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска - картините на седмицата

Дамите дефинират герои и сюжети в картините на седмицата. Арт елитът се събира в изложбата на Ани Петрова, притежател на премията за фотожурналика „ Черноризец Храбър ”.

Черно-бели фотоси на актьори, музиканти, художници поети, писатели - с тях я среща работата ѝ в „ Новинар ”в пордължение на две десетилетие. От на следващия ден в Експо център Фрола в Бургас, и Порт Прим Арт фест среща с тях и феновете.

Татяна Лолова, Георги Калоянчев, Христо Фотев, Александър Морфов и още любимци от сцената и екрана ще забележим в изложбата, продължение на „ Художникът в кадър ”. Ани продължава да запечатва облици, жестове и страсти, към този момент част от екипа на БНР. Очакваме продължение.

„ Пътуване през времето ” с начална точка - Париж, изложба Париж.

Анета Яламова ще ни разноски из радостни и пъстри кътчета. От неуморното село до остарелия град, кондензиран с деликатност и романтика. Родният ѝ град е главен воин - с търновските къщи, красиво и изрично наличие, като тихият очевидец на любовта през вековете. В пътуването се намесват и обичаите на селото, шумните сватби, тихите градски разходки. И съвсем във всички тях ще открием невидимото наличие на ангелите. Те стоят, летят и бдят над цялата тази човешка обич и безшумно я благославят...

Към тихите страсти на полето поглежда новата галерия в изложба „ Арте ”. Анета Дръгушану гостева с „ Бразди ” - картини от цикъла „ Градинате на индивида ” и най-новите ѝ платна, основани през тази година.

Вдъхновения от българската шевица - може да ги разгледате в Историческия музей в Дупница. Изложбата на Светлана Костова -„ Светото писание на българите ” дава начало на плана „ Да везем като баба? Възраждане на дупнишката шевица! ” Пъстрите знаци и знаци с техните послания за благоденствие, обилие и наслада влияят на сетивата, само че и на равнище вътрешен глас - подсказва авторката и ни подканва да ги открием.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР