Дамите, които си търсят половинка и мечтаят за романтична приказка,

...
Дамите, които си търсят половинка и мечтаят за романтична приказка,
Коментари Харесай

Ще се запишете ли? Самотни души търсят любовта в новото хито...

Дамите, които си търсят половинка и мечтаят за сантиментална приказка, към този момент имат неповторим късмет да трансформират живота си посредством новото прочувствено тв премеждие „ Ергенът “. От 12 юли дамите, които имат смелостта да се влюбят пред очите на цяла България, могат да се запишат за кастинг за шоуто на уеб страницата btv.bg.

Задължително изискване за присъединяване е дамите да имат вяра в същинската обич и да са подготвени за нея. Независимо в какъв стадий от своята житейска и професионална реализация се намира всяка една от тях, тя би трябвало да има смелостта да сложи любовта преди всичко в живота си и да се бори за нея. Най-вълнуващото и сантиментално премеждие в телевизионния ефир наблюдава пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има опция да открие дамата на фантазиите си. По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват разнообразни пътища един към различен във вълшебната конюнктура на впечатляващо задгранично имение, до момента в който опознават екзотични и вдъхновяващи места, написа hotnews.bg.

Неповторима приятност за сетивата на участници и фенове ще донесе приказната конюнктура в предаването, която ще придвижи всички тях в един същински парадайс на Земята. Едно от най-романтичните и екзотични места в света, ще бъде „ замъкът “, в който принцесите и техният принц ще живеят измежду изтънчен разкош и неповторима природа. Скрити сантиментални заливи, уединени градини, незабравими залези и най-много - божествена зора, която всеки ден ще дава начало на нови страсти за участниците и ще оказва помощ на дамите да намерят верния път към сърцето на ЕРГЕНА.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР