Дамите, ако искат да са в крак с последния писък

...
Дамите, ако искат да са в крак с последния писък
Коментари Харесай

Последният писък на модата: Маникюр с шарки на крава

Дамите, в случай че желаят да са в крайник с последния вик на модата, би трябвало да си създадат маникюр с черно-бели шарки на крава, написа в. " Метро ", представен от Българска телеграфна агенция.

Новата наклонност беше разпространявана от певицата Ариана Гранде в страницата й в „ Инстаграм”.

За представителките на нежния пол, които пожелаят да последват наклонността, има няколко стъпки.

Първо се нанася белият лак, след това черният, а най-после - транспарантен. Трябва да се съблюдават типичните шарки на кравата.

Снимка: iStock

Изкуството има антична история, първите първи проблясъци са отпреди 3000 години. В античен Египет и Китай са покривали плочката на нокътя с разнообразни нюанси на аленото, а на простолюдието било разрешено да си боядисва ноктите в бледи пастелни нюанси, написа профилираният уебсайт за мода „ Емодно”.

Снимка: iStock

Маникюрът бил и белег за състояние в обществото. По време на династията Мин в Китай дамите покривали ноктите си с черни или червени бои.

Снимка: iStock

А по-късно, за да се покаже дължината на ноктите, дамите си слагали на пръстите накрайници под формата на нокти от злато или сребро. Колкото по-дълги били ноктите, толкоз по-високо място в йерархията е заемала дамата.

Снимка: iStock

Днес стилните трендове не стопират единствено до оцветяване в един колорит на ноктите, а се стига даже до изрисуване на дребни картини - на всеки нокът с друг сюжет, които допрени един до различен, вършат цяла " картина ".
Използвани са материали на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР