Дами, нали не си помислихте, че сме ви забравили и

...
Дами, нали не си помислихте, че сме ви забравили и
Коментари Харесай

10-те най-горещи българи за 2021 г.

Дами, нали не си помислихте, че сме ви не запомнили и то тъкмо във вашия месец? Нищо сходно. Дойде дългочаканото време да изплакнете очи, да прехапете устни и да помечтаете на воля.

Изключително деликатно и точно сме подбрали за вас селекция от 10 горещи мъже, с цел да повишим градусите в тези хладни мартенски дни.

Те придават цвят на другояче сивото ни пандемично всекидневие. Нажежават дребни, огромни екрани, медийни, обществени и всевъзможни вероятни пространства. Те са наслада за всички сетива, каквито са ни останали след вирусите.

Някои от тях към този момент са със забележителна международна популярност, други можем да познаем през девет маски, та и с десета, а трети просто имат такива тела, че единствено си викаме “Дано! ”.

Излишно е да отлагаме повече след тези думи, по тази причина напряко прекосяваме към 10-те най-горещи българи за 2021. Ние не можем да спрем да им се любуваме, насладете им се и вие!

10. Венцислав Мутафчийски

A post shared by Венцислав Мутафчийски (@vencislav_mutafchiyski)

Не, няма никаква неточност! Присъствието на генерала в тази ранглиста беше най-сигурното нещо. И повода е, че единствено споменаването на името му кара и мъже, и дами да ревизират дали са вдигнали температура. Дълго време се събуждахме и си лягахме с неговия облик, а сме уверени, че той постоянно е участвал и в сънищата на мнозина. Освен това няма нищо по-горещо от сърдит мъж в униформа, който кара цялостен един народ да се усеща като засрамена ученичка.

9. Иван Булкин

A post shared by

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР