Дамата на републиката навърши 41 години! Поп-фолк дивата Мария отпразнува

...
Дамата на републиката навърши 41 години! Поп-фолк дивата Мария отпразнува
Коментари Харесай

Хесусе и майко мила! Актуалната Гущерова и бившата си простиха, ето какво стана!

Дамата на републиката навърши 41 години! Поп-фолк дивата Мария отпразнува дамски рожден ден, само че не това е значимото. Оказва се, че Мария умее да прости. Видяхме това ѝ качество и преди време, когато Мегз непосредствено я обиди в народен ефир, че е " изявена и ярка платена компаньонка ", а Отварачката се закани да я подведе под отговорност. Тя от своя страна отсече, че Мегз била " лаела на каишка ", само че какво е имала поради... единствено тя си знае.

Виж още: Карен с красиво пояснение в обич към Златка, приел е Благой-младши за собствен наследник

Марчето обаче има вяра в поговоргата: " Дръж приятелите си близо а враговете си още по-близо ". Тя елементарни освен на Мегз и Енджи Касабие, с която също имаха скандал, само че и на Светлана Гущерова. Припомняме, че двете бяха положителни приятелки преди Мария да се разведе с втория си брачен партньор Християн Гущеров. Малко по-късно обаче Светлана се намъкна в леглото на милионерския наследник, а през днешния ден двамата са щастливо женени и имат три прелестни дечица.

Виж още: Сочни и още по-плътни: Симона Загорова сподели по-големи джуки 

Е, стават чудеса, тъй като Мария и Светлана наподобява са още веднъж в положителни връзки. Съмняваме се да си пият кафето дружно, само че двете мацки се следват в Instagram и си харесват постовете. Светлана даже е лайкнала фотосите на Мария от най-новата ѝ фотосесия, която постна точно на рождения си ден. Ето на това се споделя дамско държание!

Виж още: Дупе за върхове! Най-яката българка в OnlyFans се върна онлайн, разгласи се за джендър неутрална 

Мария другояче е завърна на музикалната сцена, откакто разгласи, че се отдръпва след 20-годишна кариера. Певицата върви по участия, записва нови песни и наподобява, само че този път балансира персоналния живот и кариерата си.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР