Дамар Хамлин: Звездата на НФЛ играе първия мач, откакто претърпя сърдечен арест на терена

...
25-годишният играч на 2 януари мигове, след като направи битка
Коментари Харесай

25-годишният играч на 2 януари мигове, след като направи битка с широкия приемник на Синсинати Бенгалс Тий Хигинс.

Изображение: (L-R ) Хамлин се срина, след като се справи с уаййд ресивера на Синсинати Бенгалс Тий Хигинс през януари. Снимка: Джоузеф Майорана-USA TODAY Спорт

Хамлин успя да се изправи на крака и изглеждаше, за да намести каската си, но след това се претърколи назад и остана неподвижен.

Пред смаяните играчи и претъпканата публика , след това му беше даден CPR на терена, докато милиони гледаха по телевизията.

След това Хамлин беше откаран в болница в критично състояние и поставен в интензивно отделение, преди да се възстанови, както се смяташе за забележително.

p>

По време на съботния мач на стадион „Хаймарк“ в Орчард Парк той направи три битки и каза, че не чувства резерви на терена.

Той каза на репортери: „Беше страхотно изживяване, знаете ли какво казвам? Просто още един крайъгълен камък и стъпка към връщането към себе си във футболното пространство и НФЛ."

"Когато влезете между тях, вие се излагате на риск, като се колебаете и като резервирате себе си.

„Направих избора, че искам да играя. Това не беше изборът на никой друг, освен моят. Така че правя този избор, знам какво идва с него.

Изображение: Хамлин на стадион Хаймарк в Орчард Парк в събота

„Без колебание“

Той добави: „Когато видите моя със завързани зацепки и каска и подложки за раменете, няма да има колебание. Не можете да играете тази игра така."

Прочетете повече:

Кариерата на Хамлин далеч не е приключила, казва доктор

Преди съботния мач, в социалните медии беше публикувано „Добре дошъл отново, @HamlinIsland“ заедно с видео, което показва как Хамлин пристига на стадиона на отбора и мига във формата на сърце жест с ръце.

„Това, на което станахме току-що свидетели, е забележително, наистина е“, каза старши треньорът на Билс Шон Макдермот. „Това е истински знак за смелостта на един млад мъж и очевидно всички, които са му помогнали да стигне до този момент.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР