dama.bgВсе по-ниски температури и падащи листа. Какво ще се случи

...
dama.bgВсе по-ниски температури и падащи листа. Какво ще се случи
Коментари Харесай

Пълен хороскоп до края на седмицата

dama.bg

Все по-ниски температури и падащи листа. Какво ще се случи през първата седмица на месец октомври и какви изненади са ни подготвили звездите?
Овен
Началото на седмицата ще бъде цялостна с интензивни прекарвания. Ще сте доста ангажирани със служебни въпроси. Не е изключено да съумеете да започнете значим за вас план, който в следствие да ви донесе огромна облага. След четвъртък огромна част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или метафизичен въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.
Телец
В началото на седмицата ще съумеете да отделите внимание да непосредствен до вас човек и да го поглезите. След четвъртък ще обогатите дрешника си и ще измененията визията си, подлагайки се на разнообразни козметични процедури или операции. В работата нещата ще ви се получават по проект и с вярното за вас движение.
Близнаци
Ще бъдете доста продуктивни през седмицата. Много е евентуално да приключите с план, който ангажира вниманието ви от известно време. Ще сте мощно ценени и от шефове и от подчинени. След четвъртък ще поглезите непосредствен до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.
Рак
За вас, Раци, главната тематика на седмицата ще бъде любовта. Ще сте извънредно чувствителни и любвеобилни и ще имате потребност от непосредственост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете. Голяма част от вас ще съумеят да отделят доста време и внимание на децата си или ще се отдадат на разнообразни спортни интензивности или различен тип занимания. След четвъртък е допустимо да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите дрешника си.
Лъв
Възможни са фамилни задължения или работа около дома и обзавеждането ви. Ще имате потребност от отмора, разтоварване и домакински уют. Възможно е да се отдадете на обич и сантиментални преживявания с човек, който харесвате. След четвъртък е доста евентуално да станете обект на интриги на недоброжелатели в работа. Бъдете деликатни!
Дева
Ще сте извънредно отзивчиви и общителни през седмицата. Много е евентуално да получите забавни доставки, позвънявания или известия, както и да предприемете къси пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови познания и да черпите информация от разнообразни източници, за доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е значимо да си оставите време за отмора или някакво занимание.
Везни
В началото на седмицата ще сте извънредно закрепени върху финансовото ви положение и ще сте доста прагматични. Няма да сте склонни да хабите напъните си напразно и да не виждате действителен резултат от дейностите си. Ще търсите уместно ви се заплащане и ще гоните облага. След четвъртък е доста евентуално да се натъкнете на забавни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в следствие да се окажат основни за вашия живот, както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Скорпион
В началото на седмицата ще срещнете самопризнание за отминали старания и ще получите хвалба за качествата, уменията и гениите ви. При всички случаи ще съумеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите забавни оферти за бизнес или взаимна активност. След четвъртък не са изключени борби с колегата или с непосредствен до вас човек по отношение на общи финанси или взаимни действия, на които е значимо да не реагирате пресилено и едностранчиво.
Стрелец
В началото на седмицата ще имате опция да стартирате значими за вас планове с помощта на човек от обществената ви среда. Не е изключено също по този начин да съумеете да намерите решение на от дълго време тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане леко с напрежение в работа и за това е най-добре да намерите метод да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и много мощно идеалистични във връзка с обичания човек.
Козирог
В началото на седмицата е допустимо да отворите нова страница във вашия живот и да съумеете да откриете нови хоризонти, както в персонален, по този начин и в професионален проект. След четвъртък ще съумеете да срещнете хора, които ще са ви потребни за бъдещата реализация, професионално или личностно развиване. Ще се визиите в най-хубавата си светлина, само че за задачата е значимо да внимавате с прибързаните и недомислени изявления.
Водолей
Ще имате нови и забавни прекарвания през седмицата. В персонален проект е допустимо да афиширате връзка, да затвърдите връзки с обичан човек или да получите забавни предложения и оферти. След четвъртък се чака да имате огромен пробив в кариерата и да постигнете обилни професионални триумфи. Нещата ще ви се случват от единствено себе си и с не доста старания. Възможно е да измененията визията или представянето си пред хората.
Риби
На вас, Риби, седмицата ще предложи забавни флиртове и занимания. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора.
След четвъртък може да получите изненадващи позвънявания, известия или доставки. Добре е да сте деликатни със средствата за предвижване и връзка, както и при подаването или приемането на документи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР