Дали ВИП брадърът си позволява си да стряска съквартиранти с

...
Дали ВИП брадърът си позволява си да стряска съквартиранти с
Коментари Харесай

ХАХА! ПРАЗЕН Е РЕСТОРАНТЪТ НА ШЕФ ПЕТРОВ

Дали ВИП брадърът си разрешава си да стряска съквартиранти с Национална агенция за приходите, тъй като един от дребното клиенти е финансовият министър?

Ресторантът на така наречен началник Петров на жълтите павета беше празен в четвъртък по обед, когато рядко се намира място в заведенията в центъра на София. И постоянно е по този начин. Чат – пат по някой клиент се свърта в ограничения от витрина под земята етаж.

Като бивш клиент на някогашния ресторант на същото място Его, от време на време и тъкмо за обяд се отбива финансовият министър Горанов. Дали това даде самочувствие на „ шефа” да стряска съквартиранти като Мегз с Национална агенция за приходите? Ще го попитаме най-приятелски като излезе от ВИП Брадър.

Наопомняме, че в епизода, излъчен в сряда вечер Петров си разреши закани с кавга с футболиста Даниел Златков – Роналдо БГ, като една от тях беше, че ще би трябвало да отиде на Марс (явно България ще му се види тясна, в случай че вярно сме разбрали заканите). Явно „ шефът” разчита на нечий властови тил или се прави, че е по този начин...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР